Επιστρέφουν οι Singles; Μία ανάρτηση του δημιουργού της πολύ επιτυχημένης σειράς στο instagram άναψε φωτιές και δημιούργησε συναισθήματα αγωνίας στους φαν!

Είναι η χρονιά του εμπρός προς τα πίσω, Ο Πόποτας του “Καφέ της Χαράς”, το ξενοδοχείο με το “Κόκκινο Δωμάτιο”, η παρέα του “Λόγω Τιμής” αλλά και οι συγκάτοικη από την “Πολυκατοικία” επιστρέφουν. Γιατί, λοιπόν να μην Επιστρέφουν οι Singles με την Ράνια και την Λίλα;

Ο Γιώργος Φειδάς, ο δημιουργός της σειράς έκανε μία αρκετά αινιγματική ανάρτηση στο προσωπικό του account στο instagram και άφησε ερωτήματα…

Ο σεναριογράφος δημοσίευσε ένα σκίτσο με τους χαρακτήρες του Singles γράφωντας στη λεζάντα: «Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί».

Μεταξύ των χρηστών που σχολίασαν είδαμε και την Μαρία Σολωμού, η οποία άκρως ενθουσιασμένη έμεινε στο να σχολιάσει 3 φορές μ’ ένα απλό “yessss”

Αλλά και την Αποστολία Ζώη η οποία είχε κάνει ένα πέρασμα από την σειρά ως μία τραγουδίστρια η οποία ερωτεύτηκε τον Γιώργο Σεϊταρίδη.

Να θυμίσουμε πώς η συγκεκριμένη σειρά προβαλλόταν από το Mega για τρεις σεζόν.

Οι Singles (s1NgLEs) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Φειδά. Η σειρά περιγράφει τις ζωές μιας παρέας νεαρών ανθρώπων, τις εργασιακές και τις μεταξύ τους σχέσεις. Σε κάθε επεισόδιο περιγράφεται μια θεωρία ζωής και βλέπουμε πως εφαρμόζεται στη ζωή του κάθε χαρακτήρα.

Ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega Channel την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005. Η σειρά έχασε μια σεζόν και ξεκίνησε με τη δεύτερη σεζόν το 2006-2007, με το τίτλο Singles 2, έχοντας πραγματοποιήσει αλλαγές με τη δομή του cast. Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2007, είχε τίτλο Singles 2 ½. Κατόπιν, όμως, την ίδια σεζόν το Φεβρουάριο του 2008 ο τίτλος αλλάζει σε Singles 3, συνεχίζοντας την ιστορία από το σημείο που σταματά το Singles 2 ½.

Το soundtrack της σειράς είναι το Singles των Closer, αλλά στο Singles 3 η Σάννυ Χατζηαργύρη ερμηνεύει δικό της τραγούδι με τίτλο “Dancing in the air”.

Info: Wikipedia