Κάτι που δεν περιμέναμε μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Δευτέρας! Επιστρέφουν οι Απαράδεκτοι! Ποιοι θα παίζουν και ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Βλάση Μπονάτσου;

Επιστρέφουν οι Απαράδεκτοι αλλά αυτή τη φορά στο… θέατρο! Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, η Δήμητρα Παπαδοπούλου φαίνεται πως έχει συμφωνήσει Ηλία Μαροσούλη, τον επιχειρηματία του θεάτρου «Άλσος», για να γράψει ένα θεατρικό έργο βασισμένο στους Απαράδεκτους.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην παράσταση θα παίξει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως, σύμφωνα με πληροφορίες της, στον θίασο θα βρεθεί και ο Παύλος Χαϊκάλης, που θα υποδυθεί τον ρόλο του Βλάσση Μπονάτσου.

Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω. Αλλά εμείς σας το δίνουμε ως αποκλειστικό γιατί μας είπα ότι ήδη είναι σε διαδικασία προετοιμασίας

Σ’ αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες για συμφωνία του επιχειρηματία με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου για το επόμενο Καλοκαίρι, όμως, κανείς δεν τις έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ακούμε ότι επιστρέφουν οι Απαράδεκτοι κι απλά ελπίζουμε να δούμε όντως τη μεταφορά της ιστορικής σειράς του MEGA και στο θέατρο!

Δες ακόμα:

Κλείσε εισιτήριο για την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη