Απ’ το πρωί διαβάζουμε πως επιστρέψει το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη. Κατά πόσο, όμως, αυτή η είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;

Επιστρέφει το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς»; Η σειρά που όλοι αγαπήσαμε και ατάκες της μας έχουν μείνει αξέχαστες και τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή, θα επιστρέψει; Αυτό διαβάζουμε από το πρωί αλλά απ’ την αρχή ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί.

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», σχολιάζαμε στα γραφεία του iPop κι έτσι αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη. Γιατί αν δεν γνωρίζει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, τότε ποιος θα γνωρίζει;

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, λοιπόν, που είχε το iPop.gr με τον Θοδωρή Αθερίδη κι αφού τον ρωτήσαμε με μια ανυπομονησία αν επιστρέφει το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς»… ο ίδιος το διέψευσε!

Όχι, δυστυχώς το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς», η θρυλική τηλεοπτική σειρά με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη που όλοι αγαπήσαμε δεν θα επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας.

Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του MEGA, Πέτρος Μπούτος, ανέβασε ένα μικρό teaser με τους δύο ηθοποιούς απ’ το «Σ’ αγαπώ-Μ’αγαπάς» κι όλοι θεώρησαν πως η σειρά επιστρέφει, άγνωστο σε ποιο κανάλι και το πότε.

Ο κ. Αθερίδης μας το διέψευσε και ήταν ξεκάθαρος στη δήλωσή του πως η σειρά δεν θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. 

Το «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τις τηλεοπτικές σεζόν 2000-2001 και 2001-2002 και το σενάριο το έγραψαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Δήμητρα Πούλκου, αν και ήταν επίσημα βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille».

Θοδωρής Αθερίδης και Δήμητρα Παπαδοπούλου, ήταν ένα τυπικό ελληνικό ζευγάρι που μπήκε στις ζωές των τηλεθεατών και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, με τους τσακωμούς, τις ζήλιες, τους χωρισμούς, τα γέλια, τις αγάπες, τα κλάματα, τις επικές ατάκες.

Για όλα αυτά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αποσπάσματα στο YouTube και να νοσταλγούμε εκείνες τις εποχές!

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το «Λόγω Τιμής»;