Επίσημη ανακοίνωση: Meghan και Harry φεύγουν απ’ το Παλάτι | Το νέο τους σπίτι (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Παλάτι γνωστοποίησε πως ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex μετακομίζουν. Το ζευγάρι θα φτιάξει το δικό του σπιτικό, εγκαταλείποντας το Ανάκτορο του Κένσινγκτον, όπου έμεναν μαζί με τους Πρίγκιπα William και Kate Middleton.

Μετακομίζουν Meghan και Harry, κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως, το Παλάτι το επιβεβαίωσε επίσημα χθες, Πέμπτη.

To ζεύγος απ’ τον περασμένο Μάιο μοιραζόταν μαζί με τον William και την Kate την κατοικία και το προσωπικό. Αλλά τώρα, η Βασίλισσα Ελισάβετ τους επέτρεψε να φύγουν απ’ το Παλάτι και να δημιουργήσουν την Άνοιξη μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Sussex έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως η μετακόμιση στην επίσημη κατοικία τους στο Frogmore Cottage είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Άλλωστε, η Meghan Markle είναι έγκυος στον 8ο μήνα και αναμένεται να γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Παρόλα αυτά, οι βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν πως από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Οι τέσσερίς τους στις αρχές της εβδομάδας εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο και έδειχναν ευδιάθετοι.

Το Frogmore Cottage είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Το Frogmore Cottage διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο για το μωρό και 10 υπνοδωμάτια.

Μετακομίζουν Meghan και Harry

Getty Images

Δες ακόμα:

Δεν φαντάζεστε ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού Harry-Meghan!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved