21 χρόνια γάμου κλείνει το ζευγάρι και μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την γνωριμία τους που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος! Οι αποκαλύψεις για την Victoria και τον David Beckham ήρθαν μέσα απ’ τις αναρτήσεις τους, με τις οποίες ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον.

Ο David Beckham αποκάλυψε, μέσα απ’ την ανάρτησή του, το πώς ερωτεύτηκε την Victoria αλλά και τι φορούσε όταν την γνώρισε!

Οι αποκαλύψεις για την Victoria και τον David Beckham

Όπως είπε ο David, την είχε δει σ’ ένα video clip της Posh των Spice Girls όπου η Victoria φορούσε μια μαύρη ολόσωμη, λάτεξ φόρμα. Αυτή η στιλιστική της επιλογή φαίνεται πως έπαιξε ρόλο σ’ αυτό τον έρωτα!

«Πριν από 23 χρόνια καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και οι Spice Girls ήταν στην τηλεόραση. Τότε γύρισα στον Gary και τους είπα “μου αρέσει αυτή με την λάτεξ φόρμα”», έγραψε ο David Beckham για όσα έγιναν το 1997 στη γνωριμία τους.

Ο ίδιος συνέχισε γράφοντας πως δεν θα μπορούσε τότε να σκεφτεί ότι σήμερα θα έκλειναν 21 χρόνια γάμου και θα είχαν αποκτήσει μαζί 4 πανέμορφα παιδιά!

Ποιος να το περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια θα γιορτάζαμε 21 χρόνια γάμου και θα έχουμε τέσσερα υπέροχα και πανέμορφα παιδιά. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ, Victoria

https://www.instagram.com/p/CCNvA4lh87k/

 

Απ’ την πλευρά της, η Victoria εξέφρασε την αγάπη της ανεβάζοντας ένα video με φωτογραφίες από μερικές απ’ τις πιο αξέχαστες στιγμές της σχέσης τους. Στη λεζάντα έγραψε:

Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε “I do”. Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά και μετά από τόσα γέλια, σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα

Δες ακόμα:

Καλύτερος μπαμπάς ο Beckham! Τι έκανε για την 7χρονη κόρη του;