Έπεσε το ταβάνι και τους πλάκωσε! Το απίστευτο σκηνικό στο Ράδιο Αρβύλα (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι απ’ τις στιγμές που δύσκολα ξεχνάς! Του ήρθε ο ουρανός… σφοντύλι του Αντώνη Κανάκη!

Έπεσε το ταβάνι και τους πλάκωσε! Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή της Δευτέρας είδαν το ταβάνι να πέφτει την ώρα που ήταν στον αέρα! Απίστευτο το σκηνικό στο Ράδιο Αρβύλα.

Όλοι φυσικά έμειναν έκπληκτοι κι εννοείται πως το τρόλαραν όσο μπορούσαν! Ο Κανάκης, μάλιστα, πήγε με ψυχραιμία, μάζεψε το κομμάτι απ’ το ταβάνι που έπεσε και το κράτησε στο χέρι του λέγοντας:

Δέκα χρόνια Ράδιο Αρβύλα, είναι λογικό! Κανείς δεν ασχολήθηκε με το ταβάνι ποτέ

Το «αντίο» του Κανάκη στον Γιώργο Μπαλταδώρο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στον θάνατο του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου:

Από τη μία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αλλά από την άλλη χρειάζεται και παραχρειάζεται και αναφέρομαι στον Γεώργιο Μπαλταδώρο που χάθηκε. Αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν την πατρίδα με αυτόν τον τρόπο… Είναι τόσο στενάχωρο για όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα. Ακόμα και τη στιγμή που δεν έχει καμία προσωπική γνωριμία μαζί τους, νιώθεις ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος

Στη συνέχεια, ο Κανάκης θέλησε να τιμήσει τον ήρωα πιλότο και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του: «Θα μας επιτρέψετε να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο, τη μνήμη του, να στείλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους, στους φίλους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Άφησε δύο παιδιά πίσω. Ευτυχώς η πολιτεία έκανε μια κίνηση που έχει κάποιο νόημα. Θέλουμε να εκφράσουμε κι εμείς την προσωπική μας λύπη και…».

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα και η ανακοίνωση του Κανάκη (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved