Για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε η Κατερίνα Λέχου σε μια απ’ τις πρόβες της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙΙ χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “PyeongChang 2018”, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Κάτω απ΄τις ιδανικές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε η πρόβα Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου στον ρόλο της Αρχιέριας να κρατά την Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία κρατήθηκε ως εφεδρική όπως συνηθίζεται.

Κατερίνα Λέχου

Την Τρίτη αναμένεται να χαλάσει ο καιρός και στην περίπτωση που η Πρωθιέρεια, Κατερίνα Λέχου δεν μπορέσει να λάβει το Φως απ’ το βωμό, τότε θα χρησιμοποιηθεί η εφεδρική για να αρχίσει η λαμπαδηδρομία των Αγώνων.

«Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και ο καιρός μας βοήθησε ώστε να έχουμε στη διάθεσή μας την Ολυμπιακή Φλόγα απευθείας από τις ακτίνες του ηλίου. Αν και τα δελτία καιρού για τις επόμενες δύο ημέρες και ιδιαίτερα για την ημέρα της Αφής 24 Οκτωβρίου, προβλέπουν διαστήματα κακοκαιρίας, ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά» δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας, κ. Θανάσης Βασιλειάδης.

Η φλόγα θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 2.018 χιλιομέτρων μέσω της Νότιας Κορέας από την 1η Νοεμβρίου 2017. Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες “PyeongChang 2018” θα διεξαχθούν από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Photo: EPA/YANNIS KOLESIDIS