Μια εντελώς ξαφνική αποχώρηση απ’ το MasterChef είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής. Η Μάγκυ ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής, εξηγώντας τον πολύ σοβαρό λόγο που την οδήγησε σ’ αυτή την απόφαση.

Εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ξαφνικά αποχώρησε η Μάγκυ απ’ το MasterChef εξαιτίας σοβαρών λόγων υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί της.

Μιλώντας στους συμπαίκτες της, η Μάγκυ τους εξήγησε πως το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται. Φυσικά, όπως είπε, θέλει να βρίσκεται κοντά του.

Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου καλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου

«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά το χέρι μου να χτύπαγα, η μάνα μου θα γκρέμιζε τον τοίχο να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω απλά λέω αυτά που ξέρω», σχολίασε λίγο αργότερα στην κάμερα ο Χρήστος Γλωσσίδης.

Μετά τη συζήτηση με τους συμπαίκτες της στο σπίτι, η Μάγκυ έφτιαξε τη βαλίτσα της και αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef ενώ δήλωσε:

Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο