Ένα μπλουζάκι… η αιτία που δεν εμφανίστηκε η Ασημίνα στους ΚουΚου!

LIKE US ON FACEBOOK

Γιατί δεν εμφανίστηκε η Ασημίνα στους ΚουΚου; Συνήθως, κάθε κορίτσι που αποχωρεί από το GNTM εμφανίζεται στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” όπου μιλά για την εμπειρία της, μας δίνει μερικά inside info και περνά από μια μίνι “ανάκριση” της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Γιατί, λοιπόν, δεν εμφανίστηκε η Ασημίνα στους ΚουΚου; Ενώ όλα ήταν έτοιμα και η ίδια μετά την αποχώρησή της θα εμφανιζόταν στην εκπομπή, τελικά αυτό δεν έγινε. Την Ασημίνα δεν την είδαμε ποτέ… αν και ήταν στο πλατό.

Η αιτία ήταν ένα μπλουζακι! Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” του OPEN, η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του STAR καθώς φορούσε ένα μπλουζάκι που κρίθηκε ακατάλληλο!

Ειδικότερα, όπως είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Μαρία Βλάχου, η Ασημίνα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπλουζάκι με το σύνθημα: «Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες».

Οι υπεύθυνοι της ζήτησαν να αλλάξει μπλουζάκι, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μη γίνει ποτέ η συνέντευξη και να μην την δούμε ποτέ στην εκπομπή.

Η συγκεκριμένη φράση θεωρείται πως έχει πολιτικές αιχμές, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος ήταν ο σκοπός της Ασημίνας, σε τι αναφερόταν και πού απευθυνόταν το μήνυμά της.

Θυμίζουμε απλώς πως τη συγκεκριμένη φράση είχε χρησιμοποιήσει η Ντόρα Μπακογιάννη για να περιγράψει τη στάση των βουλευτών της Χ.Α. , ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν η Ασημίνα ήθελε να περάσει κάποιο πολιτικό μήνυμα ή αν απλώς αναφερόταν στα κορίτσια του GNTM.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δοθεί κάποια εξήγηση για την απουσία της από την εκπομπή ενώ το κοινό της τη ζητούσε απεγνωσμένα για να παρακολουθήσει τι θα πει τώρα που ποια βρίσκεται εκτός διαγωνισμού και πώς θα σχολιάσει τις άλλες κοπέλες αλλά και τη στάση που κράτησε η ίδια μέσα στο παιχνίδι.

Ελπίζουμε πάντως να τη δούμε γιατί σίγουρα θα έχει πολλά να πει! Στην εκπομπή ανέφεραν πως η Ασημίνα θα εμφανιστεί μια από τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Η Ασημίνα βρέθηκε εκτός GNTM και το Twitter την τρολάρει!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved