Το κατάστημα με ρούχα της Σίσσυς Χρηστίδου κλείνει, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram, καθώς δεν μπορεί να τα προλάβει όλα, μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Το κατάστημα με ρούχα της Σίσσυς Χρηστίδου, όπως και το e-shop κλείνουν, καθώς η Σίσσυ προλαβαίνει να ασχοληθεί με όλα! Και είναι λογικό! Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 7 χρόνια, μια επιστροφή που χαροποίησε πολλούς.

Βλέπουμε την Σίσσυ Χρηστίδου τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο Open και δυστυχώς, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως κλείνει το κατάστημα με ρούχα και το e-shop το οποίο διαθέτει εδώ και 6 χρόνια.

Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή της, αλλά η ίδια δηλώνει πως βάζει μια άνω τελεία, μια παύση λόγω υποχρεώσεων και δεν κλείνει εντελώς την πόρτα πίσω της. Με ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ενώ τους ευχαρίστησε για όλη την αγάπη και τη στήριξη που της έδωσαν.

Παράλληλα, ανέφερε πως το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και θα διαθέσει τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου:

«The “end” of an era… Στο κεφάλαιο @sissychristidoucom της ζωής μου μπαίνει για λίγο μια άνω τελεία, μια παύση, λόγω υποχρεώσεων που δεν με αφήνουν να φανώ συνεπής και τυπική απέναντι σας όσο θα ήθελα…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και την στήριξη αυτά τα έξι χρόνια και σας υπόσχομαι πως θα επανέλθω όταν καταφέρω να βρω τον τρόπο. Στο κατάστημα μας θα παραμείνουμε μέχρι την Παρασκευή 9/11, ώρες: 10:00 με 18:00 και θα διαθέσουμε τα πάντα σε τιμές πολύ κάτω του κόστους 5€ έως 10€. (Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στο Eshop γιατί δεν θα καταφέρναμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές)».

https://www.instagram.com/p/Bp1cHvSgIpE/?utm_source=ig_embed

Το κατάστημα της Σίσσυς Χρηστίδου βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως 8 στα Βριλήσσια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 2106000186.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τελικά δεν θα δούμε το βίντεο που είχε υποσχεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου;