Τι κάνουν ο Μουτσινάς και η Στάη μαζί; Παρουσιάζουν ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων και αντιλαμβάνονται πόσο ταιριάζουν οι δυο τους! Δες παρακάτω το απολαυστικό video.

Μουτσινάς και Στάη μαζί; Ναι! Ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Παρέα” την Έλλη Στάη και οι δύο το διασκέδασαν πολύ… ενώ είδαμε και μια διαφορετική εκδοχή της αυστηρής παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Μουτσινάς και Στάη αρχικά παρουσίασαν ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο πραγματικά απολαύσαμε και θέλαμε να δούμε στο repeat. Παίχτηκαν “σημαντικές” ειδήσεις, όπως οι τρέσες της Κατερίνας Καινούργιου και η αποχή της από αυτές αλλά και ένα νέο λεξικό που ετοιμάζεται και θα έχει μια ειδική γλώσσα γραμμένη από τους παίκτες από reality!

Ο “ανταγωνισμός” ανάμεσά τους υπήρχε με την Έλλη Στάη ως πιο έμπειρη στα δελτία ειδήσεων να κάνει παρατηρήσεις. Μάλιστα, κατάφερε να τον αφοπλίσει με μια και μόνο φράση:«Άσχετο συμπαρουσιαστή μου έβαλαν, το έχω ξαναπάθει στο παρελθόν»!

Η Έλλη Στάη μας έδειξε και μια άλλη εκδοχή του εαυτού της, ήταν πιο χαλαρή και είχε χιουμοριστική διάθεση, παρ’ όλο που όπως είπε και η ίδια την περνούν όλοι για σοβαροφανή.

Ήταν και είναι αυστηρή μαμά που φωνάζει, αλλά όπως αποκάλυψε καθημερινά πληγώνεται κι εκείνη κι ας νομίζουν πως είναι φτιαγμένη από κάποιο σκληρό υλικό!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Έλλη Στάη εντόπισαν τα πολλά, κοινά τους σε σημείο μάλιστα που… ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρόταση γάμου στην Έλλη Στάη. Περίπου δηλαδή….

https://www.youtube.com/watch?v=RgF-i4y2c1w

Είναι και οι δύο απολαυστικοί κι ένα δίδυμο που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μαζί!

Διαβάστε επίσης:

Μουτσινάς: Τιμωρούσα τον εαυτό μου τόσα χρόνια, δεν με αγαπούσα