Έμειναν μέσα οι κοντές και οι κ****ες. Ποια πρώην παίκτρια του GNTM θάβει τις συμπαίκτριες της; Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος. Το spoiler για τις 2 παίκτριες που θα είναι στον τελικό.

Δεν έχει παρά μόνο λίγα 24ωρα από την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης της Ειρήνης Ερμίδου από το GNTM και ήδη ξεκίνησε να χαρακτηρίζει τις συμπαίκτριες της που έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι είτε σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις είτε σε instagram stories. Έμειναν μέσα οι κοντές και οι κ****ες, είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά την ενόχληση της που αποχώρησε καθώς η ίδια πίστευε ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό του GNTM.

https://www.youtube.com/watch?v=tHY9RhaL8ek

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Η ίδια, καλεσμένη στην Φωλιά των Κου-Κου όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου από το Twitter έβγαλε το χρυσό φτυάρι, χαρακτήρισε “δεύτερες” αρκετές συμπαίκτριες της ενώ δεν έλειψε και ο αγαπημένος χαρακτηρισμός του GNTM “διπρόσωπη”.

«Ήθελα να φύγει η Έλντα γιατί ήταν ψεύτρα. Βγήκε από το παιχνίδι και ξαναμπήκε με τέτοιο τουπέ. Την ένοιαζε μόνο η άποψη του κόσμου και ξαφνικά μου έλεγε μισώ την Εβελίνα. Και αυτό γιατί μιλούσε με την Εύη. Για αυτό ήθελα να φύγει η Έλντα. Και την πήρα και μαζί μου. Τετράχρονο η Έλντα δεν βγάζαμε ποτέ άκρη», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Ερμίδου.

Ποιο κορίτσι πιστεύει ότι είναι η πιο διπρόσωπη; «Πολλές… Αμανατίδου… Μικάλεα…»

Ποιο κορίτσια δεν συμπαθεί με την καμία; «Στεριανού… τελείως ψευτιά…».

Δείτε ολόκληρες τις απαντήσεις της:

Το μεγάλο spoiler για τις 2 παίκτριες που φτάνουν στον τελικό του GNTM

Όπως έχει αποδείξει η Ειρήνη Ερμίδου δεν μπορεί να τιθασεύσει τον εαυτό της και κάπως έτσι, το απόγευμα της Τρίτης στο Instagram account της, έκανε live και ενώ εξηγούσε διάφορα περιστατικά σχετικά με την Ξανθούλα, την Αμανατίδου και την τριάδα της φωτιάς είπε ποια κοπέλα είναι σίγουρα στον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την σχέση της με την Ειρήνη Καζαριάν ανέφερε πως στο γύρισμα για τον τελικό του GNTM που γυρίστηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες και είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου συμμετείχε ως ενεργή παίκτρια και εκείνη.

Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο είναι αυτές που σύμφωνα με την Ειρήνη Ερμίδου αποτελούν τη δυάδα του τελικού.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ και Χριστοπούλου σχολιάζουν την τελική πεντάδα του GNTM!