Το έλκηθρο δεν είναι πια της μόδας! Τώρα ο Αϊ-Βασίλης πάει παντού μ’ ένα F-16! Ο Αϊ- Βασίλης προσγειώθηκε στη Λάρισα με αεροσκάφος και μοίρασε γλυκά σε όλους!

Σήμερα, Πέμπτη, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών έφθασε μ’ ένα F-16 στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας της Λάρισας μοιράζοντας καραμέλες σε παιδιά που έδωσαν το παρών στην εορταστική εκδήλωση της διοίκησης της 110 Πτέρυγας Μάχης και της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων.

Ο Αϊ- Βασίλης δήλωσε κατά την άφιξή του:

Ευχαριστώ την Αεροπορία που έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης, ευχαρίστησε τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης για τη συνεργασία με τον Δήμο και σχολίασε πως «τα παιδιά από τις κοινωνικές δομές του δήμου, αλλά και τα προσφυγόπουλα από το κέντρο φιλοξενίας του Κουτσόχερου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον Άγιο Βασίλη και να περάσουν κάποιες ώρες κανονικότητας και ξεγνοιασιάς».