Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι ένα απ’ τα πιο ερωτευμένα και δημοφιλή ζευγάρια της showbiz. Κρατάνε χαμηλό προφίλ, ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος και είναι πολύ γλυκό να τους βλέπεις μαζί σε μια συνέντευξη.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The2NightShow” και μίλησαν για τη ζωή τους και κυρίως για το μωράκι που περιμένουν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, αυτό που δεν μπορεί να σου περάσει απαρατήρητο είναι το πώς μιλάει ο ένας για τον άλλον, μια επικοινωνία μεταξύ τους που μας δείχνει τον σεβασμό και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Και πριν βιαστείς να πεις… “μα καλά τι ήθελες να πουν ή να κάνουν on camera;”, ο τρόπος φαίνεται. Μπορείς να καταλάβεις αν είναι αληθινό ή όχι. Κι εμείς αυτό που εισπράξαμε ήταν αληθινό.

Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι και οι δύο ήθελαν πολύ να κάνουν ένα παιδί αλλά αυτό δεν ερχόταν. Τελικά ήρθε όταν σταμάτησαν να περιμένουν! Όπως είπε η τραγουδίστρια είχε πάει στην Καλαμάτα για ένα live και πονούσε υπερβολικά. Κι έτσι μαζί τον Ετεοκλή πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν τι συμβαίνει.

Κι αφού της έκαναν εξετάσεις… διαπίστωσαν πως είναι έγκυος! Μια σκηνή που όπως είπαν και οι δύο δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

«Εγώ πονούσα πολύ, δεν το συνειδητοποίησα στην αρχή αλλά λίγο αργότερα», είπε η Ελένη Χατζίδου κάτι που δεν ισχύει και για τον Ετεοκλή, για τον οποίο ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν πολύ δύσκολοι καθώς δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από τον καναπέ, ενώ όπως είπε ο Ετεοκλής της προσφέρει τα πάντα γιατί δεν ζητάει τίποτα!

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και έχει ήδη φτιάξει το δωμάτιο της μικρής στα ροζ! Παράλληλα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψαν και το όνομα που θα δώσουν στο κοριτσάκι τους. “Μελίτα-Δήμητρα” θα ονομάσουν το μωράκι τους επειδή Μελίτα τους αρέσει και Δήμητρα είναι το όνομα της μητέρας του Ετεοκλή.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και με το καλό το μωράκι τους!

Διαβάστε επίσης:

Αρραβωνιάστηκαν η Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου! (Video)