Θα βρίσκεται του χρόνου η Βάσω Λασκαράκη στον Alpha; Πολλά έχουν ακουστεί, όμως τι θα συμβεί τελικά; Θα έχει καθημερινή δικιά της εκπομπή; 

Στον Alpha το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν αλλάξει. Οι εξελίξεις “τρέχουν” συνεχώς στο κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Μαΐου την αποχώρησή της απ’ τον Alpha και την τηλεόραση στο τέλος της σεζόν μετά από σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο αυτό. Την ίδια περίοδο πολλά ακούγονται για την Βάσω Λασκαράκη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την τελευταία να βρίσκεται πλέον και επίσημα στο κανάλι.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Alpha δεν έχει δημοσιοποιήσει τη νέα συνεργασία με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκαλύπτει το παρασκήνιο σχετικά με τη Βάσω Λασκαράκη στον Alpha.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη του χρόνου στον Alpha, όμως αυτό δεν οφείλεται τόσο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο στο ότι δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί οι ζώνες.

Τι είπε αναλυτικά ο Αλέξης Μίχας; 

Στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ζωντανό γυναικείο ψυχαγωγικό magazine. Όπως φαίνεται έχουν ναυαγήσει στην παρούσα φάση οι συνομιλίες της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha. Δεν είχαν διαμορφωθεί ακόμη οι ζώνες. Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω από αυτό. Υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι. Αυτές οι διαφορές γεφυρώθηκαν όμως διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ψυχαγωγικό magazine. Αυτό έφερε κάποιο μούδιασμα στην παλαιά φρουρά της τηλεόρασης του Alpha. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολλά χρόνια στον Alpha. Κάποια πρόσωπα την ήθελαν πάρα πολύ… Δημιουργήθηκε ένα μούδιασμα. Δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια σειρά, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι, ούτε σειρά ούτε εκπομπή 

Διάβασε ακόμα:

Συνεχίζει ή όχι στον Alpha ο Άκης Πετρετζίκης;

Photo: Instagram/ vasolaskaraki