Έκαναν τεστ DNA στη Φουρέιρα στη Eurovision και βρήκαν την καταγωγή της! | Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Τους μάγεψε για ακόμη μια φορά όλους πάνω στη σκηνή της Eurovision: Με την κίνηση και την ενέργεια της όταν τραγουδάει σε κάνει απλώς θα θέλεις να σηκωθείς απ’ τον καναπέ ή από όπου βρίσκεσαι. Η Φουρέιρα στη Eurovision ξεσήκωσε τα πλήθη για ακόμη μια χρονιά με την guest εμφάνισή της.

Κατά την παραμονή της, όμως, στο Ισραήλ εκτός από τις ατελείωτες πρόβες και λιγάκι άγχος, έκαναν και ένα τεστ DNA στη Φουρέιρα στη Eurovision για την καταγωγή της! Κι όμως … και σίγουρα θέλεις να δεις την επική αντίδραση της τραγουδίστριας.

Η Ελένη, λοιπόν μαζί με άλλους δύο θρύλους της Eurovision δέχτηκε να κάνει αυτό το τεστ για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή που στην Ελλάδα…. μας απασχόλησαν λιγάκι παραπάνω, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Τι τις έβγαλε, λοιπόν, το αποτέλεσμα; Ότι είναι 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάθει σοκ με αυτό το ποσοστό και την καταγωγή από Ελλάδα! Ιταλίδα; Θα μπορούσε!

Πάντως, η Ελένη φανερά συγκινημένη είπε:

Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;

Παράλληλα, αυτό που βγήκε σε μικρό ποσοστό είναι οι βαλκανικές ρίζες. Συγκεκριμένα, βγήκε 29,8% ενώ η Ελένη Φουρέιρα θεωρούσε πως είχε τουλάχιστον κατά το 50% βαλκανικές ρίζες.

Η τραγουδίστρια πλέον, μιλάει ανοιχτά για την καταγωγή της ενώ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί αναφέρει το πόσο πολύ αγαπά την Ελλάδα που είναι επίσης, η πατρίδα της!

Δες το απολαυστικό video:

Διαβάστε επίσης:

Θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα στο «La Casa de Papel»; (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved