Είναι ζευγάρι Brad Pitt και Charlize Theron;

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι ζευγάρι Brad Pitt και Charlize Theron; Θα είναι αυτό το νέο πανέμορφο ζευγάρι του Hollywood; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν τα νέα δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την εφημερίδα The Sun, ο Brad Pitt και η Charlize Theron φέρεται ότι είναι τρελά ερωτευμένοι!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 55χρονος ηθοποιός φέρεται να ήρθε πιο κοντά στη 43χρονη συνάδελφό του σε ένα πάρτι που έκανε μαντέψτε ποιος… ο Sean Penn, ο πρώην σύντροφος της Charlize!

εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες

Μάλιστα, ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην εφημερίδα ότι η Charlize έπινε βότκα και ο Pitt έπινε ένα εμφιαλωμένο νερό, καθώς μετά τον χωρισμό του από την Angelina Jolie έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ.

«Όλο το βράδυ ήταν επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Και οι δύο φαίνονταν πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε ο  αυτόπτης μάρτυρας στη The Sun.

Μια άλλη πηγή ανέφερε ακόμη ότι το ζευγάρι βγαίνει εδώ και ένα μήνα και παρόλο που οι δυο τους αρχικά ήταν μόνο φίλοι, στη συνέχεια είδαν τη σχέση τους πιο ερωτικά.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σχολιάσουμε ότι εάν αυτές οι φήμες βγουν αληθινές, τότε Brad Pitt και Charlize Theron ίσως να γίνουν οι νέοι Brangelina, μιας και οι δυο τους είναι απλά πανέμορφοι!

Διαβάστε ακόμη:

Η Jolie πρέπει να δίνει περισσότερο χρόνο στον Brad Pitt με τα παιδιά

Photo: WENN

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved