Είναι οριστικό, αυτό είναι το κανάλι που θα δούμε το Λόγω Τιμής, το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είκοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα του.

Το κανάλι που θα δούμε το Λόγω Τιμής, είναι σύμφωνα με τη RealLife, ο ALPHA. Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά το «μαύρο» στο MEGA και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι.

Θυμόμαστε όλοι την επιθυμία των δημιουργών της σειράς, να προβληθεί το remake του Λόγω Τιμής ξανά στην τηλεόραση, παρά το κλείσιμο του MEGA, στο οποίο είχε κάνει πρεμιέρα πριν από 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τη RealLife, η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, αναμένεται να προβληθεί από τη συχνότητα του ALPHA, πιθανότατα τον Οκτώβρη του 2019.

Μάλιστα, η πλοκή θα ξεκινήσει από εκεί που είχε σταματήσει και θα αποτελείται από μόνο 10 επεισόδια.

«Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημιουργός της σειράς στην εφημερίδα RealLife και πλέον είμαστε σίγουροι ότι το remake είναι οριστικό!

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ξανά ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Άννα Δημητρακοπούλου, ενώ το σενάριο υπογράφει ξανά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Διαβάστε ακόμη:

«Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά, πάλι στις οθόνες μας! | Video