Είναι ο Idris Elba ο επόμενος James Bond; Το αινιγματικό του σχόλιο στο Twitter που ενθουσίασε όσο τίποτα άλλο τους θαυμαστές του πράκτορα 007.

Κι όμως, όλα δείχνουν ότι ο Idris Elba είπε το μεγάλο ναι και θα είναι ο επόμενος James Bond, καθώς με μία ανάρτησή του στο Twitter επιβεβαίωσε ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό και τον ήθελαν να παίρνει τη θέση του Daniel Craig.

Πιο συγκεκριμένα, ένα σχόλιο και μια φωτογραφία του πολυαγαπημένου ηθοποιού στο Twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές του.

Ο Idris Elba έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την διάσημη πλέον ατάκα του James Bond, με μια μικρή παραλλαγή: «Το όνομά μου είναι Elba, Idris Elba». Το σχόλιο συνόδευε μια selfie του ηθοποιού κι από τότε έχει χιλιάδες retweet.

Οι φήμες ότι θα είναι ο επόμενος James Bond κυκλοφορούν από το 2014, ενώ ενισχύθηκαν πριν από λίγες μέρες κι από τη δήλωση της παραγωγού της ταινίας Barbara Broccoli που ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα» για έναν μη λευκό ήρωα.

Η επόμενη ταινία για τον πράκτορα 007, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία για τον Daniel Craig, θα είναι η 25η και θα σκηνοθετήσει ο Danny Boyle.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι το 2016 ο Elba είχε δηλώσει ότι θεωρεί πως είναι αρκετά μεγάλος για να υποδυθεί έναν τέτοιο ρόλο:

Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτό τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και μαρτίνι. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;

Ο Elba είναι σήμερα 45 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από όταν ο Craig ανέλαβε το ρόλο του Bond και στην ίδια ηλικία με τον Roger Moore όταν ξεκίνησε να υποδύεται τον 007 στην ταινία «Live and Let Die».

Διαβάστε επίσης:

Είναι ο Daniel Craig ο ασχημότερος James Bond ever;