Είναι γεγονός: Παπαγεωργίου και Αργυρός ξανά μαζί!

LIKE US ON FACEBOOK

Παπαγεωργίου και Αργυρός ξανά μαζί! Πού, πώς, πότε και γιατί; Πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούσαμε για την Ηλιάνα και τον Αργυρό, ενώ οι φήμες για τη σχέση τους διαρκώς φουντώνουν.

Παπαγεωργίου και Αργυρός ξανά μαζί, όχι στη ζωή (μάλλον) αλλά στη σκηνή του MadWalk. Ναι, θα δούμε τα δύο αυτά πρόσωπα που τόσο πολύ συζητήθηκαν το 2018, πάνω στη σκηνή.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η φετινή παρουσιάστρια στα μουσικά βραβεία MadWalk, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 20 Μαρτίου.

Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει το παρόν, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και θα τραγουδήσει. Και ποιος θα τον προλογήσει πριν ανέβει στη σκηνή; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε σχέση με τον τραγουδιστή.

Κατά την 9η διοργάνωση των MadWalk, η παραγωγή είχε μάλλον την έμπνευση να ενώσει αυτό το πρώην ζευγάρι στη σκηνή, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου».

Οι δύο τους δεν έχουν διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει τη σχέση τους ή τον χωρισμό και γενικά αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους. Πλέον, θα τους δούμε μαζί στη σκηνή και πολλοί ανυπομονούν για αυτήν την συνάντηση, για τις ματιές, την αμηχανία, τις δηλώσεις που θα κάνουν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το πρόσωπο που googlαραμε περισσότερο το 2018, καθώς τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για τη ζωή της.

Όσες φορές την έχουν ρωτήσει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, η ίδια αποφεύγει να απαντήσει. Παράλληλα, σε συνέντευξή της στο dot. όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν να υπήρξε ζευγάρι με τον τραγουδιστή, η ίδια απάντησε πως «δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», χωρίς να αποκαλύψει τίποτα άλλο!

Διαβάστε περισσότερα:

Δες πώς αντέδρασε η Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε για τον Αργυρό (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved