Μπορεί να είχε ακουστεί έντονα ότι η επιτυχημένη σειρά του Alpha ολοκληρώνει το τηλεοπτικό της «ταξίδι» φέτος, όμως, τελικά έγινε γνωστό ότι η σειρά θα συνεχιστεί για 6η χρονιά!

Η «Μουρμούρα» συνεχίζεται και του χρόνου και η αποκάλυψη έγινε απ’ τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του πως η «Μουρμούρα» συνεχίζεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρόλο που είχε γίνει γνωστό ότι η σειρά θα ολοκληρωνόταν φέτος.

Όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός, στα τέλη του Καλοκαιριού θα ξεκινήσει γυρίσματα για την επόμενη σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και αντικατάστασή της από άλλη διάσημη ηθοποιό, ωστόσο, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ζήτημα.

Σημειώνεται πως το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» είναι η μακροβιότερη ελληνική σειρά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθώς ξεκινάει την 6η σεζόν, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει καμία μη καθημερινή σειρά.

Ίδια διάρκεια είχαν μόνο οι σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου στον ΑΝΤ1, όμως, ήταν καθημερινές.

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θεωρείται η πλέον επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Alpha και τα τελευταία χρόνια κάνει τα βράδια μας λίγο πιο χαρούμενα! Οι χαρακτήρες της σειράς, απ’ τους σταθερούς μέχρι και εκείνους που είδαμε μόνο μερικές χρονιές, έχουν αφήσει ο καθένας το δικό του στίγμα στη «Μουρμούρα».

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η τηλεόραση που μας αξίζει