Οι φήμες υπήρχαν καιρό… Τώρα δεν είναι πλέον φήμες, αλλά γεγονός! Οι Obamas υπέγραψαν συμβόλαιο με το Netflix και ξεκινούν την τηλεοπτική τους καριέρα!

Ναι, θα βλέπουμε σύντομα τους Obamas στο Netflix σε σειρές και ντοκιμαντέρ, όπου το ζευγάρι θα ασχολείται με θέματα, τα οποία απασχόλησαν τον πρώην Πρόεδρο όσο ήταν στον Λευκό Οίκο.

Όπως ανακοινώθηκε απ’ τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο Twitter, υπεγράφη το συμβόλαιο ανάμεσα στο ζεύγος Obama και το Netflix  για την παραγωγή εκπομπών και σειρών της υπηρεσίας ψυχαγωγίας.

Σημειώνεται πως το πρώην προεδρικό ζευγάρι δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ για να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Trump.

Οι Obamas θέλουν ν’ ασχοληθούν με θέματα, τα οποία απασχόλησαν τον Obama όσο ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ η Michelle πιθανώς να κάνει την εμφάνισή της και σε εκπομπή, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην καλή διατροφή.

Ο Barack Obama αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της δημόσιας ζωής μας ήταν να συναντούμε υπέροχους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Για αυτό η Michelle κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix. Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε τις ταλαντούχες και δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων και να βοηθήσουμε να μοιραστούν την ιστορία τους με τον υπόλοιπο κόσμο

Και μιας και ο Obama αποφάσισε τελικά να κάνει τηλεοπτική καριέρα, να θυμίσουμε πως εμείς εδώ στο iPop.gr, πριν ολοκληρωθεί η θητεία του, του είχαμε προτείνει ένα σωρό δουλειές που θα μπορούσε να κάνει κι ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και παρουσιαστής σε τηλεοπτικό πρόγραμμα… Λέτε να είμαστε προφήτες;

Διαβάστε ακόμα:

Μετά την Προεδρία πάει για τηλεοπτική καριέρα ο Ομπάμα;