Μπορεί να έχουν περάσει δύο μέρες απ’ τον γάμο Harry- Markle, όμως, εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα θέμα των ΜΜΕ! Τώρα, το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες απ’ τον γάμο κι είναι απλά υπέροχες!

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ευχαρίστησαν τη Δευτέρα όλους όσους συμμετείχαν στον γάμο τους και έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες απ’ τον βασιλικό γάμο. Όλες οι φωτογραφίες- πορτρέτα είναι τραβηγμένες απ’ τον φωτογράφο Alexi Lubomirski.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Πρίγκιπα Harry αναφέρει:

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Γουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο

Στη μια φωτογραφία βλέπουμε το λαμπερό ζευγάρι σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία τραβηγμένη στην ανατολική βεράντα του Πύργου του Γουίνδσορ:

Στη δεύτερη φωτογραφία, το πριγκιπικό ζευγάρι ποζάρει στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου και περιστοιχίζεται από τη μητέρα της Meghan και τον πατέρα του Harry, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, την 92χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton, όπως επίσης και τη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα:

Στην τρίτη φωτογραφία βλέπουμε το ζεύγος με τα παρανυφάκια – ανάμεσά τους είναι και τα ανίψια τους, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μικρά παιδιά του William:

Bonus! To video του BBC με τα καλύτερα στιγμιότυπα του γάμου μέσα σε 43 δευτερόλεπτα!

Διαβάστε ακόμα:

Ο συγκινητικός λόγος που δάκρυσε ο Πρίγκιπας Harry στον γάμο του