Η Meghan Markle έσπασε τα πρωτόκολλα ξανά. Έκανε την επανάσταση της στη Vogue κάνει την επανάσταση! Έγινε αρχισυντάκτρια για ένα μήνα και παρουσιάζει 15+1 γυναίκες- σύμβολα της εποχής μας. Μήπως, όμως, είναι αντιγραφή το εξώφυλλο της Vogue με την υπογραφή της Meghan Markle;

Η Δούκισσα του Sussex έχει αποφασίσει να «σπάσει» τα καθιερωμένα και να γίνει η πιο «επιδραστική γαλαζοαίματη». Έγινε guest editor στη Vogue και αρχισυντάκτρια για ένα τεύχος, παρουσιάζοντας προσωπικότητες γυναικών που θαυμάζει. Πιο συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο της Vogue Σεπτεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου, βλέπουμε 15+1 γυναίκες που έχει επιλέξει η Meghan Markle. Με υπέρτιτλο «Forces for Change» («Οι δυνάμεις της αλλαγής»). Μάλιστα η 16η προσωπικότητα γίνεται η αναγνώστρια μέσω ενός καθρέφτη που έχει τοποθετηθεί σοτ εξώφυλλο. Στο ίδιο τεύχος φιλοξενείται και μια συζήτηση της ίδιας με την Michelle Obama.

Δες το εξώφυλλο της Vogue

Είναι αντιγραφή το εξώφυλλο της Vogue με την υπογραφή της Meghan Markle;

Παρθενογέννεση δεν υπάρχει. Έχοντας αυτό σαν σημείο αναφοράς πρέπει να εξετάσουμε την κατηγορία από τους συγγραφείς του βιβλίου “The Game Changers”.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο οι συγγραφείς Samantha Brett και Steph Adams, περιγράφουν ιστορίες και μυστικά επιτυχίας 40 επιτυχημένων γυναικών, που εξιστορούν πώς κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Στο εξώφυλλο του βιβλίου “The Game Changers” βλέπουμε αυτές τις γυναίκες σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μία δίπλα από την άλλη.

Σου θυμίζει κάτι η περιγραφή; Δες και το ίδιο το εξώφυλλο…

the game changers εξώφυλλο βιβλίου

«Είναι σίγουρα πολύ κολακευτικό, της άρεσε αρκετά όπως φαίνεται το concept μας. Αγαπώ τη Meghan και είμαι μεγάλη θαυμάστρια της. Εάν όμως αυτό το οποίο πιστεύεται ότι συμβαίνει είναι αλήθεια, τότε είναι πολύ απογοητευτικό» δήλωσε στην Daily Mail η μία εκ των δύο συγγραφέων, Samantha Brett.

Εμάς, όμως, μας θύμισε και ο καθρέφτης από το εξώφυλλο της Vogue με την υπογραφή της Meghan Markle κάτι…

Πιο συγκεκριμένα αυτό το concept το συναντήσαμε πριν αρκετό καιρό στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Εlle Αυστραλίας όπου αντί για κάποιο μοντέλο στο εξώφυλλο είχε έναν καθρέφτη.

Με το συγκεκριμένο τεύχος το περιοδικό Elle γιόρταζε το γυναικείο φύλο. Στο κάτω μέρος του εξωφύλλου, υπήρχε το hashtag #bethecover το οποίο συνοδευόταν από τη φράση «για να γιορτάσουμε μαζί το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα».

elle εξώφυλλο καθρέφτης

Και επιστρέφοντας στο “δεν υπάρχει παρθενογένεση” θα καταλήξουμε στο ότι είτε είναι αντιγραφή το εξώφυλλο είτε όχι, εμάς μας άρεσε πάρα πολύ!

Photo: Instagram