Μετά τον “πόλεμο” ανακοινώσεων με τον ΣΚΑΪ και τη λήξη της συνεργασίας τους με τον σταθμό, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με το πρώτο τους επεισόδιο στο YouTube. Τι είδαμε στο πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα;

Είδαμε την όρεξη ζωγραφισμένη για ακόμα μια φορά στο πρόσωπό τους, το χιούμορ τους που παραμένει ζωντανό και μια εκπομπή που θύμισε πολύ έντονα, όπως σχολίασε το κοινό, τις εκπομπές των ΑΜΑΝ!

Στο πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα είδαμε ένα top 16 απ’ το Greece’s Next Top Model, ένα υλικό το οποίο η ομάδα δούλεψε απ’ τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο κι είχε ως πηγή έμπνευσής του το reality του STAR.

Όπως ανέφερε η ομάδα στο εισαγωγικό της σημείωμα, το συγκεκριμένο επεισόδιο “είναι πιο χειροποίητο, έχει μικρότερη διάρκεια, φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, αλλά ελπίζουμε έστω κι έτσι να σας αρέσει”, και μας άρεσε!

Μπορεί να είδαμε ένα top 16 για ένα show που δεν είναι πια στον αέρα, αλλά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ήταν αρκετοί ώστε να μας κάνουν με τα σχόλιά τους να γελάσουμε και να μην μας ενδιαφέρει καθόλου το ότι το GNTM πλέον έχει τελειώσει κι όλοι ασχολούνται πια με το MasterChef.

H έναρξη της εκπομπής έγινε με διαφορετικό τρόπο, ενώ τον λόγο πήραν αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι… στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, καλωσόρισαν το κοινό και το προετοίμασαν για το τι θα έβλεπε.

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε, έβγαλε εκπομπή ακόμα και χωρίς να έχει τηλεοπτική στέγη, κι εμείς θα πούμε πως αυτοί οι 4 τύποι πολύ μας είχαν λείψει!

Όλο το διαδικτυακό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα:

Θυμήσου την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του για τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ:

Ανακοίνωση Ράδιο Αρβύλα: Τέλος η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ