Έγκυος η Meghan Markle, κάτι που ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα! Το πριγκιπικό ζευγάρι θα υποδεχθεί σύντομα τον πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Η Δούκισσα του Sussex και ο Πρίγκιπας Harry περιμένουν το μωράκι τους την Άνοιξη του 2019. Η είδηση ότι είναι έγκυος η Meghan Markle έσκασε σαν βόμβα απ’ το Παλάτι την Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού, «ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι πολύ ευτυχισμένοι που ανακοινώνουν ότι η Δούκισσα περιμένει μωρό την Άνοιξη του 2019».

Το ζευγάρι εκτιμά όλη την υποστήριξη που έχει λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από όταν έγινε ο γάμος τους το Μάιο, και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα ευχάριστα νέα

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε πως η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, είναι ενθουσιασμένη με την είδηση: «Η κυρία Doria Ragland είναι πολύ χαρούμενη με αυτά τα υπέροχα νέα και ανυπομονεί για το πρώτο της εγγόνι».

Σημειώνεται πως το παιδί των Harry και Meghan θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και σήμερα, Δευτέρα, άρχισε μια μεγάλη περιοδεία στον Ειρηνικό, στις χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας.

Εμείς ευχόμαστε με το καλό να υποδεχθεί το ζευγάρι το μωράκι του και ανυπομονούμε να δούμε τη Meghan Markle με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δες κι αυτό:

Θα αγαπήσεις κι εσύ το βίντεο με τον πρίγκιπα Harry να φτιάχνει τα μαλλιά της Markle!

Photo: Getty Images