Έγκυος για έκτη φορά η Ολυμπία Χοψονίδου!

LIKE US ON FACEBOOK

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου στον Βασίλη Σπανούλη! Έγκυος η Χοψονίδου για έκτη φορά! Δες τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε στον σύζυγό της!

Πώς έμαθε ο Βασίλης Σπανούλης ότι είναι έγκυος η Χοψονίδου;

Του το ανακοίνωσε η ίδια στα γενέθλιά του τον Αύγουστο! Συγκεκριμένα, όπως μας έδειξε σε video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, του είχε φτιάξει μια συσκευασία δώρου, την οποία του έδωσε στα γενέθλιά του.

Η Ολυμπία άνοιξε την κάμερα κι άρχισε να καταγράφει το πώς θα αντιδράσει! Εκείνος άνοιξε το κουτί και βρήκε μέσα ένα περιτύλιγμα από σελοφάν με βαμβάκι στο εσωτερικό του.

Σ’ εκείνο το σημείο αναρωτήθηκε εάν κορόιδεψαν τη σύζυγό του και δεν της έβαλαν το δώρο μέσα! Πού να ήξερε τι έκρυβε μέσα η συσκευασία…

Αφού ξετύλιξε λίγο ακόμα, βρήκε το τεστ εγκυμοσύνης που είχε βάλει η Ολυμπία μέσα!

Ο Σπανούλης έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα, ρώτησε και ξαναρώτησε εάν είναι έγκυος και τρελάθηκε απ’ τη χαρά του για το ότι ένα νέο μέλος θα προστεθεί στην οικογένειά τους! Θυμίζουμε ότι τέτοια περίπου εποχή πριν από 2 χρόνια είχε έρθει στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του video:

Δώρο γενέθλιων. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! (το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)

Θες να μάθεις και τη σύμπτωση που υπάρχει κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος; Κάθε φορά που είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, απλά συμμετέχει στον τελικό! Λέτε να δούμε κάποια τέτοια σύμπτωση και φέτος;

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα χρόνια κι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Τον Θανάση (γεννημένος το 2010), τον Βασίλη (γεννημένος το 2012), τον Δημήτρη (γεννημένος το 2013), την Αιμιλία (γεννημένη το 2015) και το 2017 την Αναστασία.

Δες ακόμα:

Το γλυκό video Χοψονίδου- Σπανούλη με τα παιδιά τους για τα 8 χρόνια γάμου!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved