Η εγκυμοσύνη πάντα γλυκαίνει το πρόσωπο κάθε γυναίκας, η οποία μετά τη γέννα αλλάζει όψη κι αποκτά ακόμα πιο γλυκά χαρακτηριστικά! Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε την πρώτη της selfie μετά τη γέννηση του γιου της!

Έγινε μανούλα και της πάει πολύ! Η πρώτη selfie της Δούκισσας μετά τη γέννηση του γιου της ήρθε μόλις πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δούκισσα πόζαρε στον φακό χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ  ενώ είχε δίπλα της κι ένα απ’ τα παιχνίδια του μωρού της.

«Θέλαμε να σας πούμε μια καλησπέρα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ στο post της πρόσθεσε και μια ακόμα φωτογραφία όπου κρατάει ένα χρυσό μενταγιόν με το όνομα του γιου της, δηλαδή Σάββας.

Θέλαμε να σας πούμε μια καλησπέρα ? #helloworld #babytoys #babyS #happyface #happymom #linksoflondon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Πριν από μερικές ημέρες, η Δούκισσα Νομικού είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ο σύζυγός της κρατάει το χεράκι του γιου τους ενώ στη λεζάντα έγραφε: «Κι όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! Καλό μήνα #firstofapril».

Ευχαριστώντας όσους ήταν δίπλα της, η ξανθιά παρουσιάστρια έλεγε:

Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας

Κ όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! ❤️ Καλό μήνα ?#firstofapril Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας ❤️ #oneweekold #newborn #newmom #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις