Έγινε γνωστό το όνομα για τη νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Σήμερα, 20 Αυγούστου, το Open, κανάλι στο οποίο θα παρουσιάζει τη νέα της εκπομπής, ανακοίνωσε το όνομα της εκπομπής της έμπειρης παρουσιάστριας.

Μετά το «Πάμε Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Γράμμα Για Σένα». Η νέα εκπομπή της Ελληνίδας παρουσιάστριας θα έχει παρόμοιο project με την προηγούμενη.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, σε καινούριο τηλεοπτικό σταθμό. Η ίδια, αλλάζει τηλεοπτική στέγη, έπειτα από πολυετή «θητεία» στο κανάλι του Alpha.

Η ανακοίνωση του «ανοιχτού» καναλιού για τη νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

«Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα Για Σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.

Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής».

Διάβασε ακόμα:

Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη!