Για μερικούς το 2019 μπήκε με το δεξί και για άλλους ήταν λίγο πιο δύσκολο. Για την Βίκυ Καγιά η Πρωτοχρονιά ήταν δύσκολη καθώς έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τη γιαγιά της.

Πώς ήταν για την Βίκυ Καγιά η Πρωτοχρονιά; Δύσκολη, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, όπως γνωστοποίησε και η ίδια στο Instagram.

Η γιαγιά της Βίκυς Καγιά έφυγε από τη ζωή και αυτήν την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια ανεβάζοντας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τη γιαγιά της.

Της είπε έτσι ακόμη ένα αντίο. Μια φωτογραφία όταν εκείνη ήταν ακόμη μικρή και χαμογελά στη γιαγιά της. Είπε καλό ταξίδι στη “λεβέντισσα των Χανίων” όπως την χαρακτηρίζει.

«Σ’αγαπώ για πάντα γιαγιά μου, αρχόντισσα μου, λεβέντισσα των Χανίων. Καλό ταξίδι -1/1/2019- », έγραψε η Βίκυ Καγιά και ανέβασε μια πολύ γλυκιά, ανέμελη, γεμάτη αγάπη και ευτυχία φωτογραφία απ’ τα παλιά.

Στη ζωή δυστυχώς δεν έρχονται όλα έτσι όπως τα θέλουμε και όπως τα περιμένουμε. Πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν μόνοι την Πρωτοχρονιά ή που έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε και να μην ζητάμε μονίμως κάτι παραπάνω!

Ας ελπίσουμε πως το 2019 θα είναι λίγο καλύτερο για όλους. Αλλά το πιο σημαντικό να έχουμε όλους αυτούς που αγαπάμε δίπλα μας και να μη φύγει κανένας. Όλα τα άλλα λύνονται παιδιά!

Διαβάστε επίσης:

Να τους ζήσει! Κοριτσάκι το πρώτο παιδί του 2019