Δούκισσα Νομικού και Βαγγέλης Περρής αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε απ’ τη ζωή το βράδυ της Τρίτης, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η οικογένειά του, γνωστοί, φίλοι, συνάδελφοι και παλιοί συνεργάτες του τον αποχαιρετούν.

Μια σημαντική στιγμή στην πορεία του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η εκπομπή «ΟΛΑ». Δούκισσα Νομικού και Βαγγέλης Περρής βρέθηκαν στο πλευρό του στην εκπομπή για πολλά χρόνια και οι τρεις τους είχαν φτιάξει τη δική τους ομάδα, την οποία ο κόσμος αγαπούσε.

Οι δύο παλιοί συνεργάτες του Θέμου Αναστασιάδη έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον θάνατο του εκδότη.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε ένα Instagram Story με μια παλιά φωτογραφία όπου είναι εκείνη με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Μελίνα Ασλανίδου κι έγραψε απλά: «Όλα τέλειωσαν».

Παράλληλα, ανέβασε μια φωτογραφία της όπου είναι αγκαλιά με τον Θέμο, γράφοντας ένα κείμενο στο οποίο εκφράζει την αγάπη της γι’ αυτό τον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί για εκείνη και τη στήριζε:

«Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου «Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα.» Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

View this post on Instagram

Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Ο Βαγγέλης Περρής ανέβασε την ίδια φωτογραφία σε Instagram post αποχαιρετώντας τον Θέμο με τον εξής τρόπο:

Πάμε ξανα εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε..

Ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε επίσης τον Θέμο Αναστασιάδη, αφού το κανάλι υπήρξε το «τηλεοπτικό σπίτι» για την εκπομπή «ΟΛΑ» για περισσότερα από 11 χρόνια.

Με μεγάλη θλίψη ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Θέμος υπήρξε περισσότερο από 11 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης και βασικός συντελεστής του προγράμματος του ΑΝΤ1. Πρωτοπόρος, δημιουργικός και ευφάνταστος με τις εκπομπές του δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Υπήρξε, επίσης, πρωτοπόρος και στο χώρο του Τύπου. Βασικός συνεργάτης κορυφαίων εφημερίδων και εμπνευστής της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του στο «Πρώτο Θέμα». Τιμώντας τη μνήμη του ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «Όλα»

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved