Διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα-Στάη εκτός αέρα! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν, αλλά ορισμένες φορές συμβαίνουν και συνομιλίες βγαίνουν στη φόρα! Διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα-Στάη εκτός αέρα, όταν ο Πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων. Το video, όπως το αποκάλυψαν οι Ράδιο Αρβύλα.

Στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έπαιξαν ένα ηχητικό από την συνομιλία του Πρωθυπουργού με την δημοσιογράφο, εκτός αέρα στο διάλειμμα του δελτίου στο Open. Πώς διέρρευσε ο διάλογος Τίπρα-Στάη; Άγνωστο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στις 9 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μετέδωσε ένα ηχητικό από την χαλαρή συνομιλία που είχαν οι δύο τους, εκτός αέρα όταν νόμιζαν πως οι κάμερες δεν γράφουν.

«Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου και ούτως η άλλως…», ακούγεται να λέει ο Πρωθυπουργός με τη δημοσιογράφο να απαντά «στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα…».

Ολόκληρος ο διάλογος Τσίπρα-Στάη;

Αλέξης Τσίπρας: Καλά;

Έλλη Στάη: Ήρθες πολύ έγκαιρα..

Αλέξης Τσίπρας: Τα χέρια σου είναι παγωμένα.

Έλλη Στάη: Τα χέρια μου είναι παγωμένα… Μπορεί να κρυώσεις και συ εδώ μέσα

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορώ να κάτσω πίσω έχω τα…

Έλλη Στάη: Κι όταν λέω αέρα εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα

Αλέξης Τσίπρας: Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα

Έλλη Στάη: Στο ΒΑΝ αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει ε… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί.. Κύριε Πρόεδρε

Αλέξης Τσίπρας: Ναι

Έλλη Στάη: Το πλάνο είναι αυτό εδώ

Αλέξης Τσίπρας: Α, καλό φαίνεται. Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου και ούτως η άλλως..

Έλλη Στάη: Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα…

Δες το video:

Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, στο Open, ενώ θα γίνουν έρευνες για το πώς διέρρευσε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το κανάλι σκέφτεται ακόμη και να μηνύσει τον ΣΚΑΪ για την χωρίς συγκατάθεση προβολή του υλικού στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε επίσης:

Το επικό video με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το σχόλιο του Κανάκη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved