Διέρρευσαν φωτογραφίες απ’ την πρώτη δοκιμασία του GNTM!

LIKE US ON FACEBOOK

Kι ενώ εμείς παρακολουθούμε τις οντισιόν των κοριτσιών, οι κοπέλες που πέρασαν κι απ’ το bootcamp βρίσκονται ήδη στο σπίτι και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια όταν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες; Η εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε φωτογραφίες απ’ την πρώτη δοκιμασία του GNTM!

Στο πρώτο spoiler απ’ την πρώτη δοκιμασία του GNTM, είδαμε την Κέισι, την οποία παρακολουθήσαμε στην οντισιόν της Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι πέρασε επιτυχώς και το bootcamp και βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Η Κέισι είναι ένα κορίτσι 24 ετών που εντυπωσίασε τους κριτές με το σώμα και το πρόσωπό της, με τον Δημήτρη Σκουλό μόνο να παρατηρεί ότι το χαμόγελό της δεν είναι το δυνατό της σημείο για τις φωτογραφήσεις.

Όμως, πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση αφού οι κριτές της έδωσαν απλόχερα 4 “ναι”!

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η πρώτη δοκιμασία είναι φωτογράφηση με φίδια, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει πανικό!

 

Εκτός απ’ την Κέισι, και η Ίλντα Κρόνι, την οποία βλέπουμε στη δοκιμασία με τα φίδια, έχει μπει μέσα στο σπίτι, κάτι που επιβεβαιώνει και το spoiler που είχε κυκλοφορήσει για τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM.

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα εάν οι φωτογραφίες είναι όντως απ’ την πρώτη δοκιμασία του GNTM ή κάποια απ’ τις επόμενες, αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει φέτος δοκιμασία με φίδια, κάτι που είχαμε δει παλιότερα, αλλά όχι στην περσινή σεζόν.

Το κορίτσι που αποχωρεί

Η Μέγκι Ντρίο μέσα απ’ την εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε αποκαλύψει επίσης το κορίτσι που θα αποχωρήσει από το σπίτι.

Πρόκειται για την Πόπη Γαλετσά. «Θα μπει στο σπίτι, όμως, δεν θα πάει τόσο καλά, θα φύγει πρώτη. Στην πρώτη δοκιμασία φεύγει…», είπε η Μέγκι κι εξήγησε πως στην δοκιμασία όπου τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν σ’ ένα σχετικά μεγάλο ύψος, η Πόπη δεν θα καταφέρει λόγω της υψοφοβίας της.

Θυμίζουμε ότι στο Next Top Model που είχε προβληθεί το 2010 απ’ τον ΑΝΤ1 είχαμε δει τις κοπέλες να υποβάλλονται σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, όπως όταν κλήθηκαν να φωτογραφηθούν παρέα με σκορπιούς και ταραντούλες:

Δες ακόμα:

Μάθαμε τι κάνουν οι κριτές του GNTM πριν τις οντισιόν! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved