Διάσημοι από όλο τον κόσμο, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να προσφέρουν είτε με κάποια δωρεά είτε ψυχολογικά σε όλο αυτό που περνάμε. Γιατί το περνάμε όλοι μαζί σε όλο τον κόσμο! Διάσημοι τραγουδούν το Imagine και συγκινούν εκατομμύρια κόσμο!

Διάσημοι κάνουν live στο Instagram, μας προσφέρουν συναυλίες από το σαλόνι τους απευθείας στο δικό μας, μας μιλούν για όλα αυτά που κάνουν αυτές τις ημέρες στο σπίτι τους, μας δίνουν ιδέες και επικοινωνούν μαζί μας με έναν μοναδικό τρόπο.

Διάσημοι τραγουδούν το Imagine σε ένα υπέροχο video αλλά ο καθένας από το σπίτι του. Ποιος μας έκανε αυτό το ωραίο δώρο; Η γλυκιά ηθοποιός Gal Gadot, είχε αυτήν την πολύ όμορφη ιδέα.

Όπως είπε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σκέφτεται το όλο θέμα πιο φιλοσοφικά, καθώς ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, δεν έχει σημασία το ποιος είσαι και από πού είσαι. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Κι έτσι είχε μια υπέροχη ιδέα για να δώσει κουράγιο στον κόσμο και να τον εμψυχώσει. Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι και αυτό το περνάμε όλοι μαζί, τραγούδησε το Imagine μαζί με διάσημους φίλους της.

Νatalie Portman, Kaia Gerber, Jimmy Fallon, Cara Delevingne και πολλοί ακόμη, ένωσαν τις φωνές τους και μας χάρισαν δύο πολύ τρυφερά και συγκινητικά λεπτά. Και τα πιο αισιόδοξα. Και μας έκαναν να τραγουδήσουμε μαζί τους και να δούμε το συγκεκριμένο live ξανά και ξανά. Και να θυμηθούμε πως δεν είμαστε μόνοι μας παιδιά.

Όλος ο πλανήτης υποφέρει, άλλοι σε μικρότερο κι άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Αλλά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να το ξεπεράσουμε. Και οι διάσημοι κάνουν διάφορες ενέργειες ώστε να ενθαρρύνουν τον κόσμο να μείνει σπίτι, κάνουν δωρεές, κάνουν συναυλίες από το σπίτι τους, καλούν ψυχολόγους να μιλήσουν και διατροφολόγους (ελπίζουμε να έχεις δει τα live της Πόπης), επικοινωνούν ουσιαστικά με τον κόσμο ακόμη και με αυτόν τον τρόπο.

Και για όσο διαρκέσει, κανείς δεν είναι μόνος!

Το account στο Instagram με τις καλύτερες ιδέες για το τι να κάνεις στο σπίτι!

Δες κι αυτό:

Διάσημοι τραγουδιστές δίνουν συναυλία απ’ το σπίτι τους για να μας κρατήσουν παρέα! (Videos)