Αν τύχαινε να περνούσες από το κέντρο και τους έβλεπες θα έλεγες πως είναι σίγουρα τρελοί, μπορεί να καλούσες και την Αστυνομία. Αν κοιτούσες, όμως, λίγο πιο προσεκτικά; Διάσημοι ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας πάνω σε σκούτερ. Ναι, ηθοποιοί του Hollywood, ναι με αυτό το κρύο.

Αν βρέθηκες το βράδυ της Πέμπτη στο Σύνταγμα μπορεί να τους πέτυχες, μπορεί να πρόλαβες να τους τραβήξεις και μια φωτογραφία. Διάσημοι ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας… ε δεν τους βλέπεις και κάθε μέρα!

ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί του Hollywood που εξέπληξαν τους Αθηναίους και όχι μόνο; Πρόκειται για τον Sebastian Stan και την Denise Gough! Ο 36χρονος ηθοποιός οδηγούσε ένα σκούτερ γυμνός και από πίσω του ήταν επίσης, γυμνή η Denise. Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας.

ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας

Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Μπάκι Μπάρνς στις ταινίες της Marvel «Avengers», τράβηξε τα βλέμματα όλων όπως φυσικά και η Denise Gough. Και οι δύο πρωταγωνιστούν στην ταινία «Monday».

ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας

Κι εμείς αναρωτιόμαστε δεν κρύωναν; Αν κρίνουμε από τις εκφράσεις τους μάλλον κρύωναν και μάλιστα πολύ! Η Ιρλανδή ηθοποιός έχει κολλήσει πάνω στον Σεμπάστιαν σε μια προσπάθεια να ζεσταθεί, αλλά και εκείνος δεν νομίζουμε πως το ευχαριστιέται ιδιαίτερα.

ηθοποιοί γυμνοί στο κέντρο της Αθήνας

https://twitter.com/TheSebNews2/status/1067883565134815233

Ναι και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στην Αθήνα και το απολαμβάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους δύο ηθοποιούς φυσικά ήταν και μέλη της παραγωγής. Όχι, γυμνοί αλλά πολύ καλά ντυμένοι, καθώς και οι θερμοκρασίες στην Αθήνα έχουν σημειώσει σημαντική πτώση.

Τι θα δούμε από την ταινία «Monday» ; Σύμφωνα με το IMDb η ταινία περιγράφει την ιστορία δύο Αμερικανών που έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, ζουν στην Αθήνα αλλά και τα ελληνικά νησιά και τελικά.. ερωτεύονται!

Διαβάστε επίσης:

Ηθοποιοί που γνωρίσαμε από μικρή ηλικία και τώρα μεγάλωσαν…. | Photos