Σε δέσμευση των εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών του Σάκη Ρουβά προχώρησε το Πρωτοδικείο έπειτα απ’ την προσφυγή της εταιρείας Progressive PR M ΕΠΕ για μία οφειλή ύψους 25.000 ευρώ.

Οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά δεσμεύτηκαν και πλέον ο τραγουδιστής και η εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν θα πάνε στις δικαστικές αίθουσες.

Η δέσμευση των εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών αφορά την εταιρεία Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ κι έγινε έπειτα από προσφυγή της εταιρείας Progressive PR για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, μετά την αίτηση της εταιρίας δημοσίων σχέσεων σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά, εκδόθηκε διαταγή πληρωμής με αποτέλεσμα να επιβληθεί συντηρητική κατάσχεση και ακολούθως η δέσμευση των λογαριασμών.

Σημειώνεται πως η Progressive PR κατέθεσε δύο αγωγές εναντίον του Ρουβά καθώς φαίνεται πως διεκδικεί κι άλλα οφειλόμενα ποσά από την περίοδο της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε ότι Σάκης Ρουβάς και Progressive PR ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους τον Οκτώβριο, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Πριν από έναν χρόνο, ο Σάκης Ρουβάς μας είχε συστήσει το νέο του project και συγκεκριμένα τη δραστηριοποίησή του ως επενδυτής βιοαερίου και θερμοκηπίων στην Καρδίτσα:

Ο Σάκης Ρουβάς πάνω σε εκσκαφέα μας συστήνει το νέο του project! | Video