Η Βάνια απ’ το Καλό Μεσημεράκι ή κατά κόσμον η Ματίνα Νικολάου έχει μπει στις καρδιές όλων μας. Είναι το πιο χαρούμενο πλάσμα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν υπάρχει περίπτωση να την δεις και να μην σκάσεις ένα χαμόγελο!

Έχει γίνει, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, η αγαπημένη μας μεσημεριανή συνήθεια αφού αποτελεί εγγύηση για να σου φτιάξει τη διάθεση!

Την έχεις δει πολλές φορές στην τηλεόραση, όμως, έχεις δει ποτέ την Ματίνα Νικολάου να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από ξέφρενο πάρτι;

Στο video που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να την δεις!

Το νέο teaser του “Καλό Μεσημεράκι” είναι εδώ, ανέβηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram και η Βάνια μας δείχνει πώς είναι μετά το τρελό πάρτι!

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο teaser της νέας σεζόν της εκπομπής είχαμε δει ορισμένα καλοκαιρινά αξεσουάρ-παιχνίδια σκορπισμένα στο πάτωμα, λίγο πιο εκεί ένα πόδι, το οποίο υποθέταμε ότι ανήκει στη Βάνια και πιο δίπλα τη Χρυσή Τηλεόραση. Ποιος αποκαλυπτόταν στο τέλος; Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς!

Τώρα, στο δεύτερο teaser, πρωταγωνίστρια είναι η Βάνια, η οποία επιβεβαιώνει ότι ήταν δικό της πόδι που βλέπαμε και πλέον την παρακολουθούμε στην κατάσταση που είναι μετά το πάρτι. Ποια πιστεύεις θα είναι η συνέχεια;

Δες τη Βάνια απ’ το Καλό Μεσημεράκι στο νέο teaser της εκπομπής:

Δες ακόμα:

Αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι