Δες τη σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με φουσκωμένη κοιλίτσα! (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά σε λίγο καιρό, αφού η Mariah Riddlesprigger θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Τώρα, βλέπουμε για πρώτη φορά τη σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η σύντροφός του, Mariah Riddlesprigger, με την οποία ο Greek Freak είναι μαζί εδώ και περίπου 2 χρόνια, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκαναν πρόσφατα μια κοινή δημόσια εμφάνιση, στην οποία την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δες τη σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με φουσκωμένη κοιλίτσα:

σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο Greek Freak εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δήλωσε πολύ χαρούμενος ενώ τόνισε πως θα υπάρξουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί. Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του

View this post on Instagram

💛 2️⃣7️⃣

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Ο ίδιος είχε πει πως το μωρό που θα γεννηθεί τον έχει ήδη αλλάξει και νιώθει πιο ώριμος γι’ αυτό κι ανυπομονεί να έρθει.

Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει

Δες ακόμα:

Ο Αντετοκούνμπο μιλάει για πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει με τη σύντροφό του
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved