Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν το Σαββατοκύριακο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή.

Η Ηλιάνα αποτελεί ένα απ’ τα πιο πολυσυζητημένα άτομα στον χώρο της μόδας ενώ η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model την έκανε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Λατρεύει να μιλάει για τη δουλειά της, απαντάει σε κάθε ερώτηση για τη ζωή της, όμως, δεν της αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά της. Και το έχει δηλώσει πολλές φορές. Αυτό βέβαια δεν σταματά τους παρουσιαστές απ’ το να την ρωτούν. Έτσι, λοιπόν, πώς αντέδρασε η Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε για τον Αργυρό;

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την ρώτησαν τι μπορεί να έχει ένας άνδρας για να τον προσέξει, με την Ηλιάνα ν’ απαντά πως την ενδιαφέρει η αύρα που θα έχει ο άλλος κι όχι η εμφάνιση και η δουλειά του:

Η αύρα του. Δεν με απασχολεί καθόλου πως είναι εμφανισιακά, τι δουλειά κάνει. Δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Είναι η αύρα που θα μου βγάλει ο άλλος κι αν δω ότι ταιριάζουμε λίγο όπως σκεφτόμαστε στο μυαλό. Το μετά είναι στην καρδιά. Άμα έχουμε, δηλαδή, την ίδια καρδιά, την ίδια ψυχή κι άμα είναι αληθινός και ειλικρινής, γιατί για μένα αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, ίσως και να πάμε παρακάτω

Παράλληλα, αποκάλυψε αν δίνει δεύτερες ευκαιρίες μετά το πρώτο ραντεβού, λέγοντας πως δεν έχει νόημα ένα δεύτερο ραντεβού εάν δεν ταιριάζεις στο πρώτο. «Αν δεις στον πρώτο ραντεβού ότι δεν ταιριάζεις δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσεις», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να υπήρξε ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Αυτά που διαβάζω πάντως, αν ισχύουν, εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πάρα πολύ και τον συμπαθώ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος», είπε ο παρουσιαστής και η Ηλιάνα αντέδρασε μ’ αυτό τον τρόπο:

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε

https://www.youtube.com/watch?time_continue=216&v=Q1sCtBsId0s

Δες κι αυτό:

Κι όμως! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη απ’ το 2015!