Τι κι αν μετρούν 15 χρόνια σχέσης κι έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά; Σάκης και Κάτια συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και μάλιστα δεν διστάζουν να «φωνάξουν» τον έρωτά τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους!

Τα φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Anodos Stage απαθανατίστηκαν απ’ τον φωτογραφικό φακό κι έλιωσαν το Διαδίκτυο!

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, ενώ όλο το βράδυ ο Σάκης δεν σταμάτησε να φιλάει και ν’ αγκαλιάζει τη γυναίκα της ζωής του! Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλή παρέα.

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

Η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού τα λέει όλα: Οι δυο τους φαίνεται ν’ απολαμβάνουν την έξοδό τους, αλλά πάνω απ’ όλα απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου!

φιλιά του Ρουβά με τη Ζυγούλη

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Μουζουράκης σήκωσε τον Σάκη μαζί του στην σκηνή για να τραγουδήσουν παρέα!

Στην πρεμιέρα του Μουζουράκη ήταν φυσικά η αγαπημένη του Μαρία Σολωμού, μαζί με τον φίλο τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Σάκης Ρουβάς φέτος, εκτός από το να είναι κριτής στο «The Voice», θα τραγουδάει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο τραγουδιστές θα συνεργαστούν ξανά μετά από 19 χρόνια.

Δες κι αυτό:

Η απόλυτα ρομαντική εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη