Πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει ότι τον λατρεύει, όμως το Σάββατο 9 Μαΐου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε ανοιχτά η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

Σε παλαιότερη δήλωσή της η ηθοποιός είχε πει «Βλέπω MasterChef. Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον παντρευτώ άμα μου δοθεί η ευκαιρία, είναι ο κύριος σεφ Κουτσόπουλος. Είναι ο θεός μου».

Αυτή τη φορά, όμως, στο “Έλα Χαμογέλα” τι δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Η γνωστή ηθοποιός είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της πως αγαπάει τον γνωστό σεφ, αλλά δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, απλά τον αγαπώ. Έχει μεγάλη διαφορά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τα σεξουαλικά στη ζωή, υπάρχει και το πνεύμα».

Δεν γνωριζόμαστε. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει απλώς ότι τον αγαπώ. Μου αρέσει το χιούμορ του, μου αρέσει το πνεύμα του, μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα δύσκολα θέματα. Σε ένα παιχνίδι είναι δύσκολο να κρατήσει τις ισορροπίες. Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος κρατάει τις ισορροπίες, έχει ευαισθησία, έχει ενσυναίσθηση και γι’ αυτό μου αρέσει. Ναι, μου είχε πει ευχαριστώ τότε 

Άλλωστε, η Ευαγγελία Μουμούρη βρίσκεται σε σχέση, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε αποκαλύψει πως θα έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αφού δεν θέλει ούτε να ακούει για γάμο.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε στο “Έλα Χαμογέλα” και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και την καραντίνα και τον κορονοϊό βρήκε πολύ κουρασμένη σωματικά. 

Διάβασε ακόμα:

Αυτή είναι η απόφαση για τον τελικό του MasterChef 2020

Photo: Instagram/ chef_koutsopoulosleonidas