Το να σπουδάζεις σε μια άλλη πόλη σίγουρα απαιτεί κάποια χρήματα κάθε μήνα για να μπορεί ο σπουδαστής να καλύπτει βασικά του έξοδα…Αλλά σίγουρα δεν περνά από το μυαλό σου πόσο ήρθε ο λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια στη Ρόδο.

Πόσο ήρθε ο λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια στη Ρόδο; Μπορείς να μαντέψεις τον αριθμό; Ας πάρουμε, όμως,  τα πράγματα από την αρχή…Το να είσαι φοιτητής στην Ελλάδα σίγουρα δεν είναι φθηνό!

Χρειάζεσαι χρήματα για το ενοίκιο, έστω κι αν το σπίτι σου είναι 30τμ, χρειάζεσαι χρήματα για τα κοινόχρηστα, τα οποία τον Χειμώνα είναι και πολύ πιο ακριβά, για τον λογαριασμό της ΔΕΗ που έχει μια τάση να είναι “τσουχτερός” αλλά και για τον λογαριασμό του νερού τον οποίο συνήθως δεν παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά γιατί είναι φθηνός!

Όχι πάντα όμως! Πόσο ήρθε ο λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια στη Ρόδο; 3.645 ευρώ! 3.645 ….3.645 ….Ναι, το ποσό είναι ασύλληπτο και ο πατέρας της κοπέλας που άνοιξε τον λογαριασμό δεν πίστευε στα μάτια του!

λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια

Κι όμως, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του ζητούσε 3.645 ευρώ για ένα σπίτι μικρότερο των 40τμ. Τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό του νερού δημοσίευσε το cretapost, και όπως βλέπουμε το αστρονομικό αυτό ποσό αφορά τους μήνες από 8 Μαΐου μέχρι και 8 Αυγούστου και η φοιτήτρια κατανάλωσε 1.193 κυβικά νερού. Είναι δυνατόν;;;

Ο λογαριασμός στάλθηκε στο σπίτι του πατέρα της φοιτήτριας στο Ηράκλειο, αφού η φοιτήτρια έχει δηλώσει το πατρικό της στη δημοτική επιχείρηση της Ρόδου.

Και τώρα, όπως αναφέρει και το cretapost, ο κ. Νίκος πρέπει να ταξιδέψει μέχρι τη Ρόδο να επισκεφτεί τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ και να ζητήσει να του βρουν το λάθος. Γιατί σίγουρα πρόκειται για λάθος, διαφορετικά δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε!

«Σίγουρα πρόκειται για λάθος γιατί δεν είναι δυνατόν ένα άτομο να κατανάλωσε τόσα κυβικά νερού. Θα πρέπει οι υπάλληλοι να διορθώσουν το λογαριασμό», δήλωσε ο ίδιος τονίζοντας πως οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν τα 40 ευρώ.

λογαριασμός του νερού σε μια φοιτήτρια

Καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα θα ευχηθούμε εμείς!

Διαβάστε επίσης:

Προσέχω για να έχω! 5 συνταγές με λιγότερα από 5 ευρώ για φοιτητές κι όχι μόνο