Δείτε το πρώτο post του Ηλία Γκότση μετά τη νίκη του στο Survivor

LIKE US ON FACEBOOK

Το περιμέναμε μέρες και τελικά ήρθε! Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Γκότση μετά την κατάκτηση του τίτλου του Survivor 2018 έγινε πριν από μερικές ώρες.

Ο Μαχητής που έφτασε με την αξία του μέχρι τον τελικό του Survivor και τελικά στέφθηκε νικητής έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων! Ποιο είναι, όμως, το πρώτο post του Ηλία Γκότση μετά τη νίκη του στο Survivor;

Ο Ηλίας Γκότσης έκανε τη Δευτέρα την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με στόχο να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε σ’ όλο αυτό το ταξίδι.

Ποστάροντας μια φωτογραφία του απ’ το Survivor, ο Ηλίας Γκότσης σημείωσε πως η ζωή είναι γεμάτη στίβους μάχης, αλλά όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται πιο εύκολο.

Ο ίδιος είπε πως αισθάνεται τυχερός διότι είχε δίπλα του στο Survivor, εκτός απ’ την ομάδα του, και το κοινό του, το οποίο του έδειξε αγάπη και στήριξη:

Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος… Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο.  Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ!

Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος.. Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο. Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο💪🏻💪🏻💪🏻 Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ 👊🏻👊🏻 #survivorgr #survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση μετά τη νίκη του στο Survivor!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved