Η Έλλη Στάη επέστρεψε στην παρουσίαση ειδήσεων στην τηλεόραση, αφού σήμερα, Τετάρτη, εγκαινίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου καναλιού Open Tv.

H πρεμιέρα της Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv ήταν και η επίσημη «πρώτη» του καναλιού, το οποίο άνοιξε κι επίσημα το πρόγραμμά του με το δελτίο.

«Απόψε ξεκινάει το ταξίδι του Open στον ταραγμένο κόσμο των media. Σ΄αυτό το παρθενικό ταξίδι συγχωρείστε τυχόν λάθη μας», είπε η Έλλη Στάη καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές στο Open Tv.

Η ίδια σύστησε το νέο κανάλι στους τηλεθεατές ενώ κατά τη διάρκεια του δελτίου έδειξε στιγμές απ’ το στήσιμο του καναλιού και παρουσίασε τον πρώτο ρεπόρτερ, ο οποίος είναι ο Μιχάλης Ιγνατίου:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο του Open στις 7. Είναι οι ειδήσεις από το καινούργιο κανάλι που έρχεται να σας συστηθεί απόψε με αυτό που λέει ο τίτλος του «Open». Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας. Απόψε το Open ξεκινάει το ταξίδι του στα ταραγμένα νερά των media pπιστεύοντας ότι θα πλεύσουμε όλοι μαζί και ασφαλώς και με επιτυχία

Η δημοσιογράφος φορούσε ένα γκρι κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες και τη ροζ κορδέλα – σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου.

Δείτε παρακάτω την πρεμιέρα της Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv:

Μην ξεχάσετε την πρεμιέρα του Πάνου Κοκκινόπουλου με το «Ου φονεύσεις»:

Η ανατριχιαστική πρεμιέρα του Κοκκινόπουλου στο Open Tv (Video)