Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζεύγους Μαραντίνη- Χρηστίδου! Η Σίσσυ θυμάται εκείνες τις στιγμές και με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία που συνοδεύεται με μια ακόμα πιο γλυκιά λεζάντα, εύχεται χρόνια πολλά στον Φίλιππο Ραφαήλ!

Χρηστίδου και Μαραντίνης 10 χρόνια πριν στο μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους! Μ’ αυτή τη γλυκιά φωτογραφία, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να τιμήσει στα social media τα γενέθλια του πρώτου καρπού του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο μικρός Φίλιππος Ραφαήλ έγινε 10 χρονών κι εμείς του ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να τον χαίρονται οι γονείς του!

Στη φωτογραφία στο Instagram της Σίσσυς, βλέπουμε την ίδια με τον Θοδωρή να είναι στο μαιευτήριο σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ενώ έχουν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο -τότε- γιο τους.

Η παρουσιάστρια έγραψε κάτω απ’ την φωτογραφία ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης, εκφράζοντας την ευτυχία που έφερε στη ζωή του ζευγαριού ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού:

13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Είσαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας… Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή… ♥️

13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας… Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή… ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Φυσικά, το απόγευμα της Δευτέρας, φωτογραφία με τον γιο του ανέβασε κι ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος με τη σειρά του έγραψε ένα πολύ γλυκό μήνυμα:

Δες κι αυτό:

Η πρώτη κοινή συνέντευξη Μαραντίνη- Χρηστίδου κι η συνεργασία τους!