Εδώ και λίγο καιρό είναι η Δανάη Μπάρκα με κορονοϊό, όπως η ίδια έχει ανακοινώσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Ωστόσο, αν και είναι η Δανάη Μπάρκα με κορονοϊό δεν διστάζει να περάσει όμορφα τον χρόνο της, μαγειρεύοντας. Κι αυτό γιατί της έπεσε ο πυρετός κι αποφάσισε να το ρίξει στη μαγειρική. Έτσι, λοιπόν, κι έγινε. Η πρώτη μέρα χωρίς πυρετό την βρήκε στην κουζίνα, φτιάχνοντας την δικιά της πίτα.

Όπως τόνισε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, είχε πυρετό 12 συνεχόμενες μέρες μέχρι σήμερα, Δευτέρα, που της έπεσε κι αποφάσισε να κάνει κάτι δημιουργικό για τον εαυτό της. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έγραψε χαρακτηριαστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της «Πρώτη μέρα χωρίς πυρετό μετά από 12 εικοσιτετράωρα. Το dna/μυαλό ζήτησε πίτα,άρα το σώμα έπρεπε να ανταποκριθεί. Καλή εβδομάδα παιδιά».

Σ’ ένα άλλο post της η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε τη συμπόνια της για τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πληγεί από τον νέο κορονοϊό και που περνάνε δύσκολα αυτές τις μέρες είτε ψυχολογικά, διότι πολλοί είναι μόνοι, είτε επειδή ταλαιπωρούνται πολύ με την υγεία τους.

Και ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω,για τον πυρετό,για τον εγκλεισμό,για όλα..κάπως σαν αναλαμπή σκέφτηκα τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά,τους ανθρώπους που δεν έχουν την πολυτέλεια μιας βεράντας,τους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την ζωή τους-και για την ζωή κάποιων άλλων,τους ανθρώπους που είναι ολομόναχοι και δεν έχουν μια αγκαλιά να κρατηθούν,τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τηλέφωνο την μαμά τους να παραπονεθούν -δεν την έχουν και τους λείπει και όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας εκεί έξω που μπορεί όντως να μην περνάνε καλά 

Να σου θυμίσουμε φυσικά πως πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός είχε ανακοινώσει μέσα από τα social media πως είναι θετική στον κορονοϊό.

Δες την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον κορονοϊό. 

Διάβασε ακόμα:

Τέτοιες κινήσεις θέλουμε! Η Aniston έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα που κόλλησε κορονοϊό (Video)

Photo: Instagram/ danai_barka