«Λιποθύμησα δύο φορές και οι κάμερες δεν το έδειξαν ποτέ», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα για τη συμμετοχή της στο Survivor. Όσα αποκάλυψε για τον Ντάνο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Δαλάκα για τη συμμετοχή της στο Survivor μίλησε για όλα. Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παιχνίδι, τις σκέψεις της να αποχωρήσει αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η δυνατή παίκτρια αποκάλυψε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνο. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη σε αυτήν την πολυσυζητημένη σχέση, η ίδια μίλησε στο περιοδικό People αναφέροντας απλώς πως ήξερε ότι θα κερδίσει το Survivor 1 αφού ήταν το απόλυτο φαβορί. Αυτό δεν συνέβη στο Survivor 2!

«Φέτος δεν υπήρξε απόλυτο φαβορί, καθώς ανάμεσα στους παίκτες βρίσκονταν πολλοί αθλητές. Οπότε κανείς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον το βίωσα εγώ τους έξι μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάτα.

Αναφορικά με το όσα πέρασε η ίδια στο παιχνίδι και πως τα βίωσε όλα, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως το πιο δύσκολο από όλα ήταν η έλλειψη φαγητού.

Οι προμήθειες μας ήταν μηδαμινές και κάθε μέρα παλεύαμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και σκληρά αγωνίσματα με μηδέν ενέργεια…Είχα λιποθυμήσει δύο φορές, κάτι που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Όταν ερωτήθηκε αν είχε σκεφτεί ποτέ να αποχωρήσει όπως έκανε η Όλγα Φαρμάκη, η ίδια δήλωσε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει από το παιχνίδι ήθελε να κερδίσει και είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό της.

Όσο δύσκολα και να περνούσα, ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από το παιχνίδι. Μου άρεσαν, οι δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα ήθελα να κερδίσω και το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να αντέξω μέχρι το τέλος

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για πρώτη φορά για τον Ντάνο