Ο Cristiano Ronaldo κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Χρυσή Μπάλα και αναδείχτηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής απ’ το περιοδικό France Football.

Ακόμα μια Χρυσή Μπάλα έβαλε στη συλλογή του ο Cristiano Ronaldo, αφού τώρα πλέον έχει πέντε στο σύνολο! Η απονομή έγινε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του.

«Έχω ακόμα το κίνητρο να είμαι ο Cristiano, να παίζω με χαρά. Συνεπώς πιστεύω ότι το βασικό που νιώθω είναι χαρά και ευχαρίστηση», δήλωσε ο αστέρας της Ρεάλ μετά την τιμητική διάκριση.

Πλέον, Cristiano Ronaldo και Lionel Messi είναι ισοπαλία, αφού έχει ο καθένας από πέντε Χρυσές Μπάλες!  Για 10 χρόνια, απ’ το 2007 οι Cristiano Ronaldo και Lionel Messi κονταροχτυπιούνται για τη Χρυσή Μπάλα!

Ο Cristiano Ronaldo ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, συνοδευόμενη απ’ τη λεζάντα: «Ακόμα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Απίστευτα τα συναισθήματα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όσους είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ο επιθετικός της Ρεάλ ήταν αυτός που συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση τόσο του ισπανικού πρωταθλήματος όσο και του Champions League για την ομάδα του! Οπότε, μάλλον, του άξιζε η Χρυσή Σφαίρα.

Παίζω σε ένα καταπληκτικό κλαμπ και σε μια καταπληκτική εθνική ομάδα. Ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος