Η Sharon Stone αναβίωσε τη θρυλική στιγμή του “Βασικού Ενστίκτου”, μετά από 27 χρόνια, στην τελετή απονομής Βραβείων GQ Γερμανίας, το οποίο την ανέδειξε ως τη γυναίκα της χρονιάς.

27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, αναβίωσε τη συγκεκριμένη σκηνή, η οποία έμελε να την κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Sharon Stone κάθισε σε μια καρέκλα και κάλεσε το κοινό να κάνει μαζί της σταυροπόδι, αναπαριστώντας τη σκηνή που της άλλαξε τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για Γυναίκα της Χρονιάς, επειδή υπήρξε μια εποχή που το μόνο που ήμουν, ήταν ένα αστείο», είπε στην αρχή της ομιλίας της η ηθοποιός.

Sharon Stone

Ακόμα και στα 61 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει!

Πριν από αρκετά χρόνια, καθώς γυρίζαμε την ταινία, ο σκηνοθέτης μου είπε: “Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου, επειδή δεν πρέπει να τα φοράς στη συγκεκριμένη σκηνή;”. “Ναι, γιατί όχι;” απάντησα. Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου. Όλοι σας αξίζετε τέτοιες στιγμές που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή σας

Sharon Stone

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα και σημείωσε στο κοινό ότι όλοι έχουμε μια στιγμή που μας αλλάζει τη ζωή, είτε το καταλαβαίνουμε εκείνη την ώρα είτε όχι.

27 χρόνια μετά, η Sharon Stone κάνει ξανά τη σκηνή με το σταυροπόδι:

Δες τη σκηνή απ’ την ταινία:

Πώς καταφέρνει να έχει αυτό κορμί στα 61 της χρόνια;

Όπως είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή της, σταμάτησε να πίνει αλκοόλ και σε αυτό την ώθησε μια φωτογραφία της Madonna.

Παράλληλα, έχει πει όχι στη γλουτένη εκτός. Η Sharon Stone αποφεύγει τη γλουτένη και τα λιπαρά φαγητά, ενώ προτιμά κινόα, φακές και λαχανικά.«Αν και δεν έχει περάσει μια μέρα που να μη σκέφτομαι τα πατατάκια, δεν τρώω επεξεργασμένες τροφές».

Δες ακόμα:

Η Sharon Stone έχει γενέθλια και “ρίχνει” το Instagram! | Photos