Ο Χρήστος Μάστορας στο Mega ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής και τους κράτησε όλους ξάγρυπνους με τα τραγούδια του. 

Μετά τον Αντώνη Ρέμο, την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Νταλάρα σειρά είχαν οι ΜΕΛΙSSES, που όμως δεν ήταν μόνες τους. Ο Χρήστος Μάστορας στο Mega και η υπόλοιπη μπάντα του υποδέχτηκαν σπουδαίους καλλιτέχνες. Η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος ήταν εκεί, μαζί με τις ΜΕΛΙSSES κι όλοι μαζί έκαναν τη βραδιά αυτή αξέχαστη.

Φυσικά ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την υπέροχη αυτή βραδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκ μέρους όλης της μπάντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες που μας έκαναν την τιμή να έρθουν στη χθεσινή μας εκπομπή. Τίποτα δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμμετοχή τους. Καίτη Γαρμπή , Θέμη Αδαμαντίδη, Δημήτρη Μπάση και Θανάση Βασιλόπουλε σας ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ. Επίσης ευχαριστούμε τον σπουδαίο φίλο Λευτέρη Πετρούνια και την μοναδική Rita Wilson για τις συνδέσεις που κάναμε 

Ο Χρήστος Μάστορα ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και το Μεγάλο Κανάλι για τη βραδιά αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα ακόμα ευχαριστώ στο τηλεοπτικό κοινό, που στήριξε την όλη προσπάθεια, τονίζοντας «Η αποδοχή, η στήριξη και η αγάπη που λάβαμε για την προσπάθειά μας δεν πληρώνονται και δεν αγοράζονται γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη… Φίλοι μας σας ευχαριστούμε που μας θυμίζετε το λόγο που κάνουμε μουσική».

View this post on Instagram

Εκ μέρους ολης της μπάντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αγαπημένους φίλους καλλιτέχνες που μας έκαναν την τιμή να έρθουν στη χθεσινή μας εκπομπή. Τίποτα δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμμετοχή τους. Καίτη Γαρμπή , Θέμη Αδαμαντίδη, Δημήτρη Μπάση και Θανάση Βασιλόπουλε σας ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ. Επίσης ευχαριστούμε τον σπουδαίο φίλο Λευτέρη Πετρούνια και την μοναδική Rita Wilson για τις συνδέσεις που κάναμε Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @megatvcom που μας εμπιστεύτηκε να οργανώσουμε αυτό το υπέροχο πάρτι και μας άφησε ελεύθερους να κάνουμε την τρέλα μας. Ο απόηχος της βραδιάς είναι η ζεστασιά της φιλίας και η επιβράβευση της συλλογικής δουλειάς . Προσωπικά συγκινήθηκα με τα άπειρα mentions, tags & stories από φίλους, τόσο απ’τον χώρο μας όσο και εκτός χώρου. Η αποδοχή, η στήριξη και η αγάπη που λάβαμε για την προσπάθειά μας δεν πληρώνονται και δεν αγοράζονται γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη… Φίλοι μας σας ευχαριστούμε που μας θυμίζετε το λόγο που κάνουμε μουσική… @kaitigarbi 🌹 @themisadamantidis ❤️ @dimitrismpasis 🙌🏻 @thanassisvassilopoulos 🙏🏻 @eleftherios_petrounias 🥇 @ritawilson ☀️ @melisses_official #spitimetismelisses #melisses #megatv

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

Ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να πει τίποτα λιγότερο, αφού η αποδοχή ήταν τεράστια, η βραδιά «σαρωτική» και το Twitter έκανε το δικό του πάρτυ με τις αναρτήσεις των χρηστών, υπό το hashtag #SpitiMeTisMelisses.

Την επόμενη Παρασκευή, 22 Μαΐου, το Mega θα υποδεχτεί τη Νατάσα Θεοδωρίδου, παρέα με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μαζί τους θα είναι και ο Παντελής Καναράκης. 

Διάβασε ακόμα:

Πετρούνιας-Μιλλούση: Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που θα βαφτίσει την κόρη τους!